GRAND PRIX VERSENYZÉS

CODE VERSENY VITORLÁK

 

Azoknak a versenyzőknek, akik egy kis extra teljesítményre vágynak, a Doyle Sails kifejlesztett egy nagyon specializálódott hátszél Code vitorlát, amelyek tükrözi a Doyle azon elkötelezettségét, hogy az ügyfeleknek a legjobb terméket szállítsa. Ezeknek az egyedi terveknek az a célja, hogy kiegészítsék az egyes hajók egyéb spinnakerjeit és biztosítsák a szükséges erőt a speciális helyzetekben. Ezek a vitorlák nagymértékben testre szabottak az adott hajók számára, és kiemelik a Doyle változatos és innovatív mérnöki képességeit és fejlett építési technikáit.

 

CODE ZERO

 

A Code 0 egy specializált vitorla, amely magasabb szögek vitorlázására szolgál, egyenes elsőélével lehetővé teszi a vitorla könnyű beállítását az optimális sebesség érdekében. A feszes elsőél által könnyű engedni a vitorlát. Széles széltartományt fed le, a betekerővel kombinálva igen népszerű azon vitorlázók körében, akik könnyen kezelhető vitorlákat keresnek amellett, hogy jól teljesítsenek. A vitorla nagy szilárdságú anyagokból és szálakból készül, ami biztosítja a vitorla tartósságot.

 

Ajánlott valódi szélszög: 60-120 fok

Ajánlott szélsebesség: 4-15 csomó

A0-Cabled-3
A0-Cabled-3

 

CABLELESS CODE ZERO

 

A Cable-Less Code 0 egy forradalmian új vitorlakészítési alkalmazás, melyben nincs torziós sodronykötél használat – így több elsőél projekcióra képes, ezáltal mélyebb irányokat is fel lehet vele venni,nagyobb szögeket lehet bevitorlázni, illetve kevesebb a súlya. 

Az egyirányú szálakból álló, megszakítás nélküli kialakítás a terhelést az elsőélen a vitorla alsó sarkától egészen a felső részig vezeti. A koncepció mögött rejlő titok az, hogy a terhelés a vitorlák természetes teher nyomvonala mentén alakul ki ahelyett, hogy több tonna erő kerülne a sodronykötélre, amely az elsőél feszességét próbálja tartani. A Cable-Less Code 0 elsőéle a szél felé tolódik, így nagyobb terhelés mellett sokkal egyenesebb elsőélt hoz létre, ami lehetővé teszi az elsőél könnyítését, illetve mélyebb szögeken történő vitorlázást. Az egyirányú karbon szálak, melyek az elsőélen lefelé futnak, elősegítik a gyors és egyszerű vitorlabetekerést a vitorla alsó részétől kezdve. 

 

Ajánlott valódi szélszög: 60-120 fok

Ajánlott valódi szélsebesség: 4-15 csomó

 

SCREECHER vagy FR0

 

A Code 0-hoz hasonlóan a Fractional 0 raumolásra és futtatásra is használható, de az árboc teteje helyett frakcionált felhúzóval működik. Erős szeles körülmények között használható nagyteljesítményű versenyzéshez. 

 

Ajánlott valódi szélszög: 90-130 fok

Ajánlott valódi szélsebesség: 12-30 csomó

A0-Cabled-3

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: