GRAND PRIX VERSENYZÉS

SZIMMETRIKUS VERSENY VITORLÁK

 

Az elmúlt évek fejlesztéseinek eredményei, az aszimmetrikus spinakerek mellett könnyű elfeledkezni a Doyle hagyományos szimmetrikus spinakkerjeiről. A geodéziai védőburkolatok fejlesztéseire építve a CFD szoftverek és elemző eszközök felgyorsították a legújabb fejlesztéseket, ami még gyorsabb spinnakereket eredményezett. A Doyle vitorlakészítők 5 egyedi spinakker formát kínálnak: VMG, AP Runner, AP Reacher, Heavy Runner és Heavy Reacher.

S1

 

Az S1 könnyű VMG vitorla, amely mélyebb szélszögek vitorlázására használható. Ez a vitorla azoknak hasznos, akiknek könnyű vitorlákra van szükségük, hogy javítsák hajóik sebességét. 

 

Ajánlott valódi szélszög: 100 – 142 fok

Ajánlott valódi szélsebesség: 5 – 11 csomó

S2

 

Az S2 univerzális runner vitorla, amely széles széltartományt tud befogadni. Szélesebb kialakítása lehetővé teszi, hogy az árboctól messzebb, tisztább szélbe kerüljön, amikor megtelik.

 

Ajánlott valódi szélszög: 138 – 160 fok

Ajánlott valódi szélsebesség: 11 – 20 csomó

S3

 

Az S3 általános célú reacher vitorla, amely lefedi az alacsonyabb széltartományokat és szögeket. Úgy tervezték, hogy közelebb hajtson a szélhez, kissé laposabb alakkal, mint az S2.

 

Ajánlott valódi szélszög: 125 – 138 fok

Ajánlott valódi szélsebesség: 14 – 20 csomó

S4

 

Az S4 nehéz runner vitorla, amelyet magasabb széltartományban és mélyebb szögek vitorlázására használnak. Úgy tervezték, hogy erős szélben futtatva a vitorla stabil maradjon. 

 

Ajánlott valódi szélszög: 145 – 165 fok

Ajánlott valódi szélsebesség: 20 – 30 csomó

S5

 

Az S5 nehéz reacher vitorla, amely különféle széltartományokban használható, egyre szűkebb szélszögre tervezve ahogyan a szélerősség növekszik. 

 

Ajánlott valódi szélszög: 140 – 160 fok

Ajánlott valódi szélsebesség: 20 – 30 csomó

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: