INSHORE TÚRAVITORLÁZÁS

DELTA

 

A Delta  a tökéletes választás a teljesítményorientált túrázók számára, akik a jelenleg elérhető legjobb és magas minőségű alternatívákat keresik. 

Ezeket a vitorlákat 50 láb (15 m) alatti hajókra terveztük kipróbált, szabványos minták és anyagok felhasználásával, hogy minden Delta vitorla a lehető legjobb legyen. 

A Delta Cruise-hoz olyan Black Technora szélakat használunk, amelyek bizonyítottan rendkívül tartósak és ellenállók. Fehér vagy szürke tafota rátétekkel nemcsak remekül tartják formájukat, de látványosak is. Minden Delta Cruise vitorla a Doyle Sails jól ismert szabványai szerint készül, így biztosítva, hogy megfeleljen a hajód tulajdonságainak és vitorlázási céljaidnak. Minden vitorla latnizsákokkal készül, és tartós Delta vitorlazsákban adjuk át.

Nézd meg vitorlabetekerő rendszereinket.

A Delta túravitorla teljesítmény növelő lehetőséget kínál azok számára, akik stílusosan szeretnének túrázni. 

Főbb jellemzői a következők:

Szálak: 100% Black Technora

  • kiváló hő ellenállás
  • kiváló szakítószilárdság és fáradás ellenállás
  • kiváló ellenállás a vegyi anyagokkal és a sós vízzel szemben
  • hosszú távú dimenziós stabilitás

A Technora nagy teljesítményű tulajdonságairól ismert, és nyolcszor annyira erős, mint az acél – nagy modulusú rost, nagyon jó hő- és kémiai ellenálló. A Doyle saját laboratóriumában alaposan teszteltük, elsősorban a Delta  teljesítmény túravitorlák számára. A Technora ideális választás, ha alapvető fontosságú a hosszú távú tartósság és a laminátum integritása.

Felület: 50 x 50 Taffeta

Színek: Szürke, Fehér

Súly: Az egyedi rostfonal és a taft laminálási folyamat szabályozza a ragasztó mennyiségét minden vitorlánál, erősebb és könnyebb vitorlákat eredményezve.

Konstrukció: 

A Delta Cruise vitorlákat 50×50-es könnyű tafttal készítik. Az 50×50 a taft  szövéséhez használt fonal kijáratát jelenti, ebben az esetben 50 denier a  láncban és 50 denier a vetületben. A  taftot ezután a BOPET filmhez lamináljuk, melynek vastagsága 0,5 mm.

Penészállóság: 

A penészállóság sokkal fontosabb a túravitorlázók számára, mint valaha, ezért a Delta Cruise összes vitorláját a Doyle páratartalmú kamrájában széles körben  tesztelik, ellenőrizve a penész növekedését mind a belső, mind a külső tafton.

UV ellenállás: 

A Delta Cruise vitorlák kivételes UV-ellenállást mutatnak – a taft nagyon magas  UV tényezővel rendelkezik a lamináló ragasztóban, valamint további UV álló  bevonattal is el van látva.