Inshore túravitorlák

HOSSZABB TÁVOK BIZTONSÁGOSAN

 

Sokan keresnek meg minket, milyen követelményeknek kell megfelelnie egy igazi túra vitorlának. Rendkívül szélsőséges, a versenyvitorláknál nehezebb körülmények között kell helyt állnia, adott esetben akár életet is kell menteni. A hosszú élettartama alatt nem károsíthatja gyűrődés, vihar, fokozott UV-sugárzás, lobogtatás, és mindehhez megfizethető áron lehessen hozzájutni.

A mi alapanyag kínálatunk ezeknek a nehezen összeegyeztethető feltételeknek felel meg. Az átlagosnál kicsit vastagabb, erősebb vitorlaanyagot használunk. Ez egy hagyományos szerkezetű puha Dacron illetve Poliészter alapanyag, mely jól viseli a perseningbe vagy a lazy-jackbe való hajtogatást és bírja a Fock-rolleren való tárolást is.

A Doyle Sails vitorlák széles választéka kielégíti a partimenti vitorlázók minden igényét, legyen szó akár cirkáló, akár hátszeles vitorlákról a hagyományos paneles vagy a legmodernebb membránszerkezettel ellátottról.

Túravitorlázók számára szükségszerű, hogy a hajón könnyen el tudják végezni a javításokat anélkül, hogy le kelljen engedni a vitorlát, és elvinni egy helyi műhelybe. Ehhez elengedhetetlen a sarkok és a vitorla minden élének megfelelő megerősítése. 

Milyen vitorlát szeretnél? Válassz az alábbiak közül:

Cirkáló inshore túravitorlák

H45ccRunLeftSide2HR

CROSSCUT

Tartósság és hosszú távú érték

Coastal-Radial

RADIAL

Tartósság és alakmegtartás

Wainawa-2004-3-2

DELTA

Membrán megoldás 50 láb alatt

Hátszél inshore túravitorlák

Hai-Feng-2017-5-1

CODE TÚRAVITORLÁK

Reaching

P6070001

ASZIMMETRIKUS TÚRAVITORLÁK

Minden célra

Spinnaker-002

SZIMMETRIKUS TÚRAVITORLÁK

Minden célra

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: