INNOVÁCIÓ

Művészet & Reklám megjelenítés a vitorlán

 

Már jó ideje felismertük, milyen nagy szüksége van ügyfeleinknek speciális ábrázolásokra, szponzori reklámok feltüntetésére, így a Doyle-nál már rengeteg vitorlára alkottunk elképesztő grafikákat az elmúlt években: ezt emeltük újabb szintre a Stratis Sail Art technológiával, ami az eddigi legkidolgozottabb vitorla grafika technika.

A Stratis Sail Art a hagyományos vitorlafestéstől eltérően egy magas minőségű kép nyomtatási folyamat a vitorla felületre. Nem csak éles és részletes kép kidolgozási technika, hanem az elkészítés során jelentős súlyt is megtakarítunk vele.

Shadow és az Octopus

 

A Comar Yacht „Shadow” hajója volt az első, ahol a Stratis Sail Art technikát alkalmaztuk. A 100 lábas yachtot, amely 2011-ben készült el, a Doyle Új-Zéland Stratis üzemében fotó minőségű polipokkal díszített membrán vitorlákkal szerelték fel. 

A hagyományos technikától (a vitorlára való közvetlen festés) tovább lépve a Doyle Sails új-zélandi csapata a Stratis vitorla felületére nyomtatta mindkét oldalon a polipot. Ez a nyomtatási folyamat lehetővé tette, hogy a részleteket, az alakot és a finom árnyalatokat változatlan pontossággal ábrázolják a vitorlán, az eddigi legjobb minőségű vitorla műalkotást hozva létre. 

A mozaikszerű nyomtatás színrétegekkel, formákkal és átfedésben lévő részekkel rendelkezik, amelyek a vitorla kitöltésekor életre keltik a polipot. A részletrétegek ellenére a végeredmény észrevehetően könnyebb, mint a hagyományos technika, melynél az ábrát kézi rétegezés módszerével hozzák létre, ami akár 10-15 kg plusz súlyt is adhat a vitorlához. 

Ellentétben a hagyományos festési eljárással, amely törékeny vitorlamembránokat eredményez, az egyedi Stratis Sail Art eljárás nem veszélyezteti a vitorlák integritását. Teljes fotót lehet felvinni a vitorlára, ezzel drasztikusan növelve a vonzerejét óriási hirdető felületként a szponzorok számára – nagy felbontású kivitelben, amely közelről ugyanolyan minőségű, mint távolról.

A Doyle Sails közismert innovációiról, a Stratisról, Stratis ICE-ról és számos más termékről. A Stratis Sail Art technikával bővített termékcsaládjaival a Doyle csapata büszke, hogy olyan vitorlákat kínál, amelyek a vízen nemcsak működésükben, de látványukban is különlegesek. 

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: