Offshore túravitorlák

FELFEDEZÉSRE TERVEZVE

 

Azok számára, akik az otthonuktól távolabbi vizeket is felfedeznék, a Doyle Sails több választási lehetőséget nyújt olyan vitorlák terén, amellyek teljesítménytúrázásra készülnek. A Doyle offshore vitorlák mind egyediek, sok részük kézzel készül, így teljesen testreszabhatók,. A borításuknak hála pedig több ezer mérföld óceáni vitorlázást tesznek lehetővé. 

Olyan vitorlákat készíteni, amik kiállják az óceán viszontagságait, csak egyféleképpen lehet: kompromisszumok nélkül az anyagválasztás és a megmunkálás tekintetében. Ez a biztonság, amit a fellépő terhelésadatok alapján történő műszaki tervezés, a jó formakivitel és az emberi munka minősége kínál teszi a Doyle vitorlákat piacvezetővé. A vitorlák készítését több szimuláció előzi meg, ehhez virtuálisan lemodellezzük a hajót, és a tervezett vitorlák hatékonyságát is kipróbáljuk. 

A Doylenál minden offshore vitorlázó megtalálja a számításának megfelelő vitorlát. Akár cirkáló-, akár hátszél vitorlát keresel, a hagyományos dakron anyagból vagy korszerű membrán anyagaink közül is választhatsz. 

A Doyle Sails Costal Cruising termékcsalád vitorla anyagai az UV fokozatok, a stabilitás és a hosszú élettartam alapján kerültek kiválasztásra. A Doyle Sails a világ legjobb vitorlaanyag gyártóival működik együtt, amelyek minőségibbek és tartósabbak, mint másoké.

Túravitorlázók számára szükségszerű, hogy a hajón könnyen el tudják végezni a javításokat anélkül, hogy le kelljen leengedni a vitorlát, vagy elvinni a helyi műhelybe. Elengedhetetlen a sarkok és a vitorla minden élének megfelelő megerősítése. 

Milyen vitorlát szeretnél? Válassz az alábbiak közül:

Cirkáló offshore túravitorlák

Offshore-Crosscut

CROSSCUT

Tartósság és hosszú távú érték

Hylas-701-002-1

RADIAL

Tartósság és alakmegtartás

Offshore-Stratis-3

STRATIS

Kiváló teljesítmény biztosítás

Hátszél offshore túravitorlák

Zero-2015-2-1

CODE TÚRAVITORLÁK

Hagyományos és Cable Less

e33-APC-No-Logo

ASZIMMETRIKUS TÚRAVITORLÁK

Minden célra

Spinnaker-002-2

SZIMMETRIKUS TÚRAVITORLÁK

Minden célra

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: