Rólunk

A vitorlázásban, akár sport, akár kedvtelési célú tevékenységről van szó, a technikai fejlődés rohamléptekkel zajlik, és ebben eredményesen lépést tartani csak a megfelelő partnerekkel lehet.

Az utóbbi években a legdinamikusabban és folyamatosan fejlődő cégek közül kimagaslott a  Doyle nemzetközi cégcsoport fejlődése, melyet mi is  követendőnek tekintettünk. Így vágtunk bele egy hosszabb együttműködésbe, és kötöttünk velük 2017-ben együttműködési megállapodást.

A Doyle Stratis technológia ma már az egész világon piacvezetőnek számít, így elképzelésünk szerint a sikerünk alapja az együttműködésnek köszönhetően a magas színvonalú termékek, a szolgáltatások és a sok személyes munka együttes alkalmazása lehet.

A vitorlák forgalmazása mellett szintén alapvető fontosságú azok szerviz hátterének megteremtése, mely saját balatonfüredi műhelyünkben történik. Felkészültünk arra is, hogy partnereink váratlan, illetve speciális feladatokkal is hozzánk fordulhatnak, ezért nemzetközi szinten is elismert szakértőink közreműködésével a legbonyolultabbnak látszó feladatok végrehajtására is készen állunk.

Az általunk forgalmazott termékeket és kínált szolgáltatásokat mindenkor a vitorlázás nemzetközi elvárásának megfelelő magas színvonalon igyekszünk nyújtani a partnereink elvárásainak megfelelően.

Kérjük partnereinket és mindenkit, aki a vitorlázás iránt érdeklődik, hogy a fejlődés érdekében ossza meg velünk gondolatait és elképzeléseit.

A cégcsoport új tagja a Doyle Sails in Hungary Kft. mely Magyarország, Horvátország, és Montenegro területein folytatja tevékenységét.

CSAPATUNK

Fundák György

+ 36 70 430 5741

info@doylesails.hu

Fekets Imre

Design & Technológia

+ 36 87 580 622

info@doylesails.hu

Bartoss Gábor

Szerviz & Javítás

+ 36 70 430 5742

info@doylesails.hu

Benedek Attila

Termelés Manager
Vitorla, takaróponyva, kiegészítők

+ 36 70 430 5743

info@doylesails.hu

Virág Flóra

Marketing Manager

+ 36 30 362 5576

info@doylesails.hu

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: