INNOVÁCIÓ

MI A GPx?

 

A Stratis GPx filmek egy sor Biaxiálisan (kettős tengely mentén) Orientált Polietilén-Tereftalát (BOPET) technikájú felületek, melyeket a lehető legkönnyebbre terveztek az eredményes versenyzésért. A GPx 0,5 mm fóliák készítésénél teljesen egyedi eljárást alkalmazunk a film UV-elnyelő szerekkel történő impregnálása során, melynek köszönhetően a káros UV-sugarak - amelyek nagyban felelősek a vitorlák elhalványulásáért és degradációjáért - 99%-a elnyelődik. A hagyományos bevonatú filmrétegektől eltérően az általunk forgalmazott filmrétegek maximális UV-védelmet biztosítanak, továbbá strapabíróak, azaz nem töredeznek fel vagy dörzsölődnek le.

GPx 0.50

 

A Stratis GPx 0.50 egy olyan filmréteg, amelyet a versenyvitorlák széles spektrumára terveztek, beleértve a dingiket is. A GPx 0.50 és a GPx 0.25 fóliák egyetlen vitorlán belül is kombinálhatóak/vegyíthetőek - a felületeket az ügyféllel együtt határozzuk meg, figyelembe véve a vitorla végső felhasználási célját.

Elérhető áttetsző színben.

GPx 0.25

 

A Stratis GPx 0.25 ugyanúgy széles skálán alkalmazható, de könnyebb, mint a fentebb bemutatott GPx 0.50 fólia. Ahogyan a GPx 0.50, úgy a 0.25 is szabadon kombinálható/vegyíthető.

Elérhető áttetsző színben.

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: