INNOVÁCIÓ

MI AZ ULx?

 

A Stratis ULx sorozat tagjai mind kiváló nagyteljesítményű felületek, melyeket a Doyle Sails folyamatos kutatással töltött éveiben kísérletezett ki, hogy az összes Stratis termék számára a legkeményebb kopófelületet biztosítsák. Az eredmény négy kiváló bevonat, melyek különböző sűrűségüknek köszönhetően tökéletes felületet biztosítanak az adott felhasználáshoz. Minden Stratis vitorlát kifejezetten a megadott igényekhez és a tulajdonosok elvárásaihoz igazítunk és tervezünk - legyen az egy „kis” Grand Prix foiler vitorlás vagy egy nagyobb Superyacht, amely új kihívásokat támaszt a tervezők számára a méretek és igénybevételek kezelésében. A helyi Doyle  szakértő segít Önnek eldönteni, hogy az ULx 4, ULx 3, ULx 2, ULx 1 ULx felületek közül melyik illeszkedik legjobban az Ön elvárásaihoz.

ULx 4

 

A Stratis ULx 4-et a superyachtok/tengeri túrahajók számára fejlesztették ki: ez az előnyös választás minden nagyobb vitorláshoz is, amely tartósabb felületet igényel, miközben sem a teljesítményről, sem a hosszú élettartamról nem kell lemondani.

Elérhető fehér, titán és fekete színekben.

ULx 3

 

A Stratis ULx 3-at inkább a partközeli/tavi túrahajók számára tervezték: ez a legjobb választás, ha fontos a súlymegtakarítás. Ez a felület a legkiegyensúlyozottabb a súly-teljesítmény-tartósság terén. Az ULx 3 használható átfedésben lévő orrvitorlák esetében is.

Elérhető fehér, titán és fekete színekben.

ULx 2

 

A Stratis ULx 2 a végletekig könnyített felület. Tökéletes alkalmazás minden bőszeles vitorlához, ahol szükség van spinnaker staysail, génua staysail és code vitorlákra. Ezt az anyagot elsősorban a Grand Prix hajók nagy- és orrvitorláihoz használják.

Elérhető fehér, titán és fekete színekben.

ULx 1

 

Az ULx 1 a legkönnyebb felület, amit a Stratis ULx sorozat kínálhat, melyet a Grand Prix yachtok használnak előszeretettel bőszeles vitorláikhoz.

Elérhető fehér és fekete színben.

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: