Superyacht

A Doyle Sails folyamatosan növekedik és fejlődik a Superyacht piacon amellett, hogy a tervezési és mérnöki szakértelem, a részletekért való elismert figyelem, a kiválü megbízhatóság és a legszéleskörűbb szolgáltatás nyújtásának órási jelentőségű eredményét tisztelik.

A műszaki részletek, az építési minőség és a legújabb technológiák kifogástalan figyelmének hírneve, akár a lehető legnagyobb panelekkel ellátott anyagok felhasználásával vagy a Doyle Sails saját Stratis vitorlájával, az első választás legyen Szuperyachtjának!

THE MALTESE FALCON Length: 88 m Type: clipper

STÍLUSOSAN TERVEZÜNK

BÁRHOVA ELVISZÜNK

 

A Doyle egyik legnagyobb erőssége, hogy bármilyen meglévő rudazathoz alkalmazkodva tud vitorlát készíteni. A számítógépes csapat gyorsan le tudja modellezni a meglévő hajót és rudazatát, és a vitorlákat elhelyezve a rájuk ható terheléseket. Mivel a szoftver mindenben segíti kollégáinkat, hamar megtudjuk, milyen vitorla lenne a megfelelő az adott hajóra. Miután teljesítettük a szuperjacht világ legnagyobb kihívásait, büszkén állíthatjuk, hogy nincs olyan vitorlás hajó a világon, amire ne volnánk képesek vitorlát készíteni. 

Szuperjachtokon mutatkozik meg leginkább a Stratis vitorlák előnye, mivel rendkívül könnyűek, és ami talán fontosabb, hogy strapabíróak, és nagyon jó a teljesítményük. Ezek a vitorlák 100%-ban a Doyle tervezői munkái, és mind a Doyle saját műhelyében készülnek, így az egész folyamat könnyen kézbentartható, ezzel kizárva az esetleges hibákat. Termékeink állandó tesztelése lehetővé tette, hogy minden időben megállják a helyüket. Ha ezeket párosítjuk a SailPack és az automatikus gyártósor adta könnyebbségekkel, a világ legjobb minőségű vitorláit tudjuk készíteni. 

Büszkék vagyunk rá, hogy a világ legjobb szuperjacht-vitorla készítő műhelyei velünk dolgoznak, beleértve az új-zélandi, amerikai, olasz, ausztrál, angol és spanyol szabodákat.  

Mivel minden Superyachtnak megvannak a saját egyedi követelményei, Doyle csapata készen áll arra, hogy segítsen az egyes Yachtok számára a legmegfelelőbb megoldás kidolgozásában. Az évek során a Superyacht piacának legkülönlegesebb kihívásaival foglalkoznak, és személyre szabott megközelítésük biztosítja, hogy a tulajdonosok, a kormányosok és a legénység teljes mértékben elégedett legyen a végtermékkel.

"I just wanted to write a quick note and say thank you for yet another outstanding set of sails and the continued flawless backing that the whole team there at Doyle Sails provide us. It is great to see year on year and with each sail that we order the product, service, custom details and performance just keep getting better. From the initial agreement on price, to the design and aero work, timely manufacture and finally installation and support, you guys try that bit harder to ensure that the last 5% and the hardest 5% is delivered without compromise. Having you be able to work so closely with spar providers is another massive benefit. It ensures that nothing gets lost in communication, luff curves are matched and ultimately sails fit as designed. There is absolutely no doubt in my mind that you set a precedent with the complete package that you deliver and I look forward to the excitement of many new sails in the future and the continued use, durability and performance of the ones we currently have. Please convey my thanks to the whole team there at Doyle on behalf of us all on board Mari Cha III."

CHRISTIAN LAY, SY MARI CHA III KAPITÁNYA

"I just wanted to say how happy we are with our cruising jib (and the rest of our sails). After about 20,000nm of sailing (the yacht has done more than 46,000nm) then to use it in a race or two with great success speaks volumes for the brand and the maintenance program. World wide, world class."

FERGUS ROSS, SY ELFJE KAPITÁNYA

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: