Tavi túravitorlák

TÚRÁZZ KOMFORTOSAN

Milyen tulajdonságokkal is bír egy igazi túra vitorlázat?

Mindenekelőtt rendkívül szélsőséges körülmények között kell helyt állnia, hiszen itt nem a versenyeredmény, hanem a fedélzeten lévők biztonsága a tét. Fontos, hogy hosszú élettartama legyen, és hogy jól bírja a gyűrődés, a vihar, a fokozott UV-sugárzás és a lobogtatás megpróbáltatásait. Nem utolsósorban pedig jó lenne, ha mindehhez megfizethető áron lehetne hozzájutni.

A mi kínálatunk ezeknek a nehezen összeegyeztethető feltételeknek felel meg. Ehhez az átlagosnál kicsit vastagabb és erősebb dakron, illetve poliészter vitorlaanyagot használunk, mely jól viseli nemcsak a hajtogatást (pl. a lazyjackbe), de a szoros feltekerést is a fokrolleren. A sarkok és az élek megfelelő többleterősítést kapnak, hiszen túrázáskor nincs lehetőség a javítások miatt vitorlaszabóhoz rohangálni! Alap- és bőszeles túravitorlázatot egyaránt készítünk ugyanezen szempontok figyelembe vételével. 

Természetesen aki a hobbivitorlázás mellett már a versenyzés felé is kacsingat, a túravitorlázatot is megrendelheti a legmodernebb membránszerkezettel.

 

Milyen vitorlát szeretnél? Válassz az alábbiak közül:

Cirkáló tavi túravitorlák

H45ccRunLeftSide2HR

CROSSCUT

Tartósság és hosszú távú érték

Coastal-Radial

RADIAL

Tartósság és alakmegtartás

Wainawa-2004-3-2

DELTA

Membrán megoldás 50 láb alatt

Hátszél tavi túravitorlák

Hai-Feng-2017-5-1

CODE TÚRAVITORLÁK

Reaching

P6070001

ASZIMMETRIKUS TÚRAVITORLÁK

Minden célra

Spinnaker-002

SZIMMETRIKUS TÚRAVITORLÁK

Minden célra

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: