TÖBBTESTŰ VERSENY VITORLÁZÁS

STRATIS

 

A Stratis vitorlák kiváló teljesítményt nyújtanak a formaállóságnak és a könnyű laminált rétegeknek köszönhetően. Ezeket a membránokat kettős UL felületekkel, ULx felületekkel vagy GPx film és UL vagy ULx kombinációjával tervezzük a jobb tartósság érdekében, minimális súlygyarapodással. 

A Stratis nagy teljesítményű Technora és/vagy Carbon és Carbon/ICE szálak kombinációit használja elsődleges teherhordó fonalakként. Ezek a szálak speciális rögzítőnyagokkal keverve erősebb, könnyebb vitorlákat eredményeznek, melyeket könnyebb beállítani, és jobban tartják alakjukat, így lényegesen kevesebbet nyúlnak, valamint hosszabb ideig használhatóak, mint a hagyományos vitorlák. 

  • Kiváló teljesítmény – A Stratis egyedi vitorla tervezés és a szénszálas kialakítás kiváló versenyteljesíményt nyújt.

  • UV védelem és tartósság – Függetlenül attól, hogy átlátszó UV abszorbens bevonatot, vagy egyedi festésű UV abszorbens bevonatot használunk, a Stratis sokkal nagyobb védelmet nyújt az UV-val szemben, mint a hagyományos PET bevonattal ellátott laminátumok. A külön kérhető taft, amely védi a felületet a kopástól és az UV károsodástól, felvihető a vitorla egyik, vagy mindkét oldalára.

  • Torzulás kiküszöbölése – a hagyományos paneles vitorláka meghaladva az egyes reff és terhelési pontokhoz vezető szálak útvonalai semlegesítik a lehetséges torzító vagy rétegtörő gócokat.

A Doyle Sails minden Stratis vitorlája egyedileg tervezett és gyártott.

Tudj meg többet a Stratis Technológiáról.