INNOVÁCIÓ

TÚRAHAJÓ LAMINÁTUMOK

 

Ez a vitorla egyesíti a műszaki hatékonyságot, a tartósságot és az egyszerű kezelhetőséget. Két réteg poliészter taféta veszi körbe tokként a belső merevítő anyagot, amely kiváló hajlíthatósággal és nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. A fóliát borító masszív tafétát egyedi anyaggal vonják be, hogy javítsák az UV ellenállást és csökkentsék a penészesedés esélyét. Az alkalmazástól függően különböző súlyú vitorlaanyagok kaphatók, melyek megfelelőek nagy- és orrvitorlák számára.

VERSENYHAJÓ LAMINÁTUMOK

 

A laminátum folytatja a tendenciát a kiegyensúlyozottabb alapréteg felől a görbületek felé orientált laminátumok irányába.

A Technora fekete szálai az elsőéltől a hátsóél felé vezetve erősítik a vitorlát, ami a hosszú élettartam szempontjából kritikus a rolleres betekerő és az átfedésben levő orrvitorlák számára. A Technora fekete fonal jó flexibilitású és ütésálló, ettől válik tartóssá is. Az aramid szálak biztosítják a szilárdságot az erővonalak mentén, hármas radiál szerkezetben. A fekete festék pedig növeli az UV ellenállást a vitorla élettartama alatt. A versenyzőknek szánt termék (egészen 50 lábig) egy olyan hibrid innováció, amely a hasonló szálak legjobb tulajdonságait ötvözi hosszú élettartamú szövetet hozva létre.

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: