INNOVÁCIÓ

MEMBRÁNOK

DELTA – STANDARD

 

A Delta vitorlák az 50 láb alatti túra és versenyhajók számára lettek kifejlesztve. Szabványosabb membrán vitorla lehetőség a teljesen testreszabható Stratis termékhez képest.

A Delta kiváló minőségű anyagai és bevált szál elrendezései modern alternatívát jelentenek a hagyományos paneles vitorla szerkezethez képest.

A laminátumban felhasznált fonalak olyan fekete Technora szálak, amelyek bizonyítottan rendkívül tartósak és ellenállnak a hajlító igénybevételnek, anyagfáradásnak.

EGYEDI STRATIS

 

A Stratis készítése azzal kezdődik, hogy MINDEN vitorla szerkezetét – a vitorla szálak egyedi elhelyezkedését – külön megtervezik. 

A Stratis egyik legnagyobb előnye, hogy más vitorlakészítőkéhez képest többféle száltípus felhasználható a laminálás során. A lehetőség a legmagasabb moduluszú Carbon száltól egészen a Poliészter sorozatig terjed, így valóban minden alkalmazáshoz használható egy egyedi szál vagy szálkeverék.

A külső felületet az ügyfél választhatja meg, mivel a Doyle hatalmas választékot ajánl súlytól, színtől, felszíntől, a vitorlától és a vitorlázás módjától függően.

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: