INNOVÁCIÓ

MEMBRÁNOK

DELTA – STANDARD

 

A Delta vitorlákat az 50 láb alatti túra- és versenyhajók számára fejlesztettük ki. Szabványosabb kivitel a teljesen egyedi szabású Stratis vitorlához képest.

A Delta kiváló minőségű anyagai és bevált szál elrendezései felülmúlják a hagyományos paneles (bánokból összeállított) vitorlaszerkezetet.

A laminátumban olyan (fekete) Technora szálakat használunk, amelyek rendkívül tartósak: jól ellenállnak a hajlító igénybevételnek és az anyagfáradásnak.

STRATIS - EGYEDI VITORLÁK

A Stratis készítése azzal kezdődik, hogy a vitorla szerkezet minden egyes elemét, beleértve a vitorla szálak egyedi elhelyezkedését, külön-külön megtervezzük. 

A Stratis egyik legnagyobb előnye, hogy más típusoktól eltérően egyszerre többféle száltípus is felhasználható a laminálás során. A lehetőség a legmagasabb moduluszú karbon száltól egészen a poliészter szálkeverékekig terjed, így valóban az adott célnak megfelelően alakítható ki a vitorla struktúrája.  

A külső felületet viszont TE választod ki!

Hatalmas választékot ajánlunk súlytól, színtől, felszíntől, a vitorlától és a vitorlázás módjától függően. Természetesen, szükség esetén segítünk ennek eldöntésében is.

Vedd fel a kapcsolatot

Keress fel minket az alább kattintva és kérj vitorládra árajánlatot: